13. mai 2013

Konfirmasjon del 2

Eg tok så innmari mange bilete i helga, og eg kan ikkje leggje ut alle. Men her kjem i alle fall del to, så kan det jo hende at eg legg ut nokre bilete i ny og ne av ein katt ute på holmen, av folk og fe og av oss to – kjærasteparet. For de av dykk som lurer: eg legg bevisst ut få nærbilete av personar fordi det er jo ein gong slik at ein faktisk skal spørje den personen det gjeld om biletet kan liggje ute på nettet. Og forresten: eg er no ferdig med mine to skriftlege eksamenar! Satt på Flesland og las i går, kom heim litt før ti (på kvelden), og stod opp litt over sju i dag tidleg. Sjølve eksamenen gjekk sånn midt på treet; eg er berre glad eg er ferdig. Skal slappe litt av før eg etter kvart byrjar å lese til dei munnlege eksamenane. Kos dykk med bileta, så skal eg kose meg på dugnad seinare i dag.

Øvst: bordkortet mitt. Her er kaldtbordet med all den gode maten

Sløyfa til han der fine

Konfirmanten skjer opp den fine marsipankaka

"Konfirmasjon – der bunadar møtast"

 Litt leikar må til, særskilt for dei minste :)

På kaffibesøk rett før avgang retning Førde, så Bergen og Sola (han gjekk av i Førde, eg i Bergen og resten av familien køyrde heilt heim til Sola)


2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Pantertante sa...

Oi så masse fint! Bunadsmøtebildet er tipptopp, godt sett!

Silje sa...

He, he! Takk for ei kjempefin og hyggeleg helg :) Skal få sendt deg nokre bilete etter kvart, må berre sortere dei litt fyrst ;)

Legg igjen ein fin tanke