22. okt. 2009

Sang, dans og replikker fra morgen t kveld...

Så sånn e d å gå på folkehøgskole. Men nå begynne me å se slutten på d og kossn alt komme t å se ut i ett, ikkje bare et og et stykke. Dagen starta me at eg sleit med å komma meg ut av sengå, møye fordi d va så mørkt ute. Og så blei eg jo sittande i telefonen ein halvtime i går + at eg måtte gjørr ferigt någe håndarbeid før eg la meg. Så d tok litt tid før eg sovna...


"Shortanic" (vår egen versjon av "Titanic") blei vist under morgensamlingen i dag. Folk lo og dermed tror eg at den falt i smak ;) Smakte godt med litt frokost, og klokkå ni øvde me på ein av sangene me ska synga på revyen. Ein time ittepå gjekk me alle igjennom fellesnumrene og resten av dagen har me gått igjennom innslag for innslag, slik som rekkefølgen ska være. Eg hadde ikkje någe å gjørr sånn med ein gang, så eg satte meg ned i ein av sofaene i peisestuå, leste litt avis, pugget tekst og pugget sanger. D fuste me sko øva på, va "Thriller"-dansen. Alt me øvde på, blei tatt på scenen, sånn at me fekk litt følelsen av kossn d ska ver. Ittepå va d på med kostyme t et av de andre innslagå og då sko me i tillegg øve med bandet. Gjekk greit sånn ittekvert. ..


Tror me alle va klare for lunsj halv tolv, og då blei d litt vafler fra kosegruppå i tillegg t matpakken! :D Rett på "Strikketøyet" itte å ha spist og så ennå mer øving sånn generelt. Har også fiksa litt på rekvisitter og kostymer, og d gjorde eg itte middagen. Kanongod salatbuffet å spise på i dag. Ein stor applaus t kjøkkenpersonalet!!! Og før me spiste, tok någen av oss ein liten trall med "Hey Baby".... :P Resten av kvelden, joda, øving. Og spesielt på ein av sangene. Har den sangen på hjernen nå ("Oh, Happy Day"). Litt kveldsmat og gått tur ned på bryggå i måneskinnet. Ufattelig fint!



God vaffel og ei stooor nøtt ;)

Legg igjen ein fin tanke