29. sep. 2009

"Brenn den heksa"

Dagens bloggtittel e virkelig ikkje så dramatisk som d hørres ut :P Ei av gruppene (i forbindelse med kreativ veke) har hørespel som oppgave. Og då måtte me midt i lunsjen skrika "brenn den heksa" som blei tatt opp og som de sikkert ska bruke i hørespelet. Me hørtes heilt sikkert gale ut alle sammen...


Heile dagen har gått med på å finne rytmer og øve d inn, samt at to fra gruppå va på søppeldyngå (ellr miljøstasjonen) her på Bømlo og fant någe skrap som me kunne bruke (alt fra sykkelhjul t bølgeblikk, platsdunk t malingspann). Kjempe gøy! Har også prøvd oss frem med lyder fra flasker og glass. Mesteparten av dagen gjekk med d dette, men me på Afrika-linjå fekk også tid t å hørre på et bra foredrag om et av prosjektene me ska besøke i Afrika.


Nam, nam, taco t middag! :) Har bare slappt av resten av dagen med bok, nøsta opp ein garnfloke (blei ikkje ferige då, men, men...) og sett musikalen "Rent" på DVD. Bra historie og utrolig tøff musikk! Dette va då tirsdag 29.september 2009 i korte trekk.




Legg igjen ein fin tanke